ELECTROCARDIOGRAFE


Electrocardiograma - ECG

Despre noi

 

Actul medical de calitate, nu mai poate fi conceput fara o dotare corespunzatoare ; nevoile medicilor sunt foarte diversificate şi de aceea cunoasterea lor sub aspect cantitativ, calitativ si structural nu este simplu de realizat.
Preocuparea societatii noastre este satisfacerea nevoilor reale ale Dumnevoatra în condiţii mai bune decat ceilalti competitori.
De aceea pentru Dumneavoastra prospectam permanent  piata de aparatura medicala, cautand parteneri de afaceri care sa ofere produse medicale la un nivel calitativ foarte bun, cu un pret rezonabil.


Deviza noastra este : ‘’ MEDFARM TRADINGPARTENERUL TAU ‘’
Si nu este intamplatoare : spune totul despre noi.

Avem permanent in vedere criteriul calitate/pret care sta la baza tuturor alegerilor facute in momentul achizitiei,dar atentie ! nu este suficient.De aceea noi avem in vedere si serviciile de sustinere a unui produs (mai ales la cele de folosinta indelungata) cum ar fi :instalarea produsului,instruirea personalului pentru utilizarea corecta a acestuia, garantarea performantelor produsului, asigurarea service-ului in garantie si post garantie,asigurarea pieselor de schimb etc.

Pentru a va oferii servicii de calitate  firma noastra  a implementat standardul ISO 9001 : 2000 pentru Import si comercializare de dispozitive si echipamente medicale si Asistenta tehnica la achizitii.

Va oferim suportul tehnic prin inginerii de specialitate ai firmei, avand o buna experienta in domeniu, dobandita in cadrul unitatilor Ministeului Sanatatii unde au lucrat.


In prezent avand relatii de parteneriat durabile cu producatori din Italia,Germania, Japonia, Marea Britanie, Korea, China,Belgia, Spania,care ne-au acordat exclusivitatea comercializarii produselor lor  in Romania.

In acest sens firma producatoare Edan Instruments ne-a acordat exclusivitatea comercializarii produselor in Romania conform contractului incheiat in 2008 cu societatea noastra Medfarm Trading, pentru : ECG(electrocardiografe),Dopplere,Ecografe.

Edan Instruments
este unul dintre principalii producatori de echipament medical din China si este recunoscut in Europa pentru calitatea produsele si serviciilor sale.

Ca toti furnizorii nostri de echipamente medicale, Edan Instruments are implementat standardul de calitate ISO 9001 :2000, si ISO 13485 : 2003, iar dispozitivele furnizate au marca CE conform cerintelor din Uniunea Europeana si reglementarilor legale din Romania.

Toate produsele noastre sunt prezentate in :
  ● Magazinul de aparatura medicala (expozitie permanenta)– MEDICAL PLANET -
     Bucuresti str.Traian,Nr.3 Tel/Fax. :021 320 78 76.
  ● Pe site-urile noastre www.medfarm-trading.ro ; www.medfarmshop.ro (magazin online)